Cheesecake cu Visine

Cheesecake cu Visine

Mda, pofta aia de pandispan pufos cu btanza dulce si visine…Incercati reteta Cheesecake cu Visine .

Cheesecake cu Visine

Ingrediente blat:

-3 oua,
-90g zahar,
-75g faina,
-15g cacao,
-vanilie.

Ingrediente “crema”:

-1000g branza dulce 0% grasime,
-2 oua,
-vanilie,
-topping de visine.

Mod de preparare:

Pentru Pandispanul clasic sunt urmatoarele proportii: 1 ou, 30g faina, 30g zahar; nu se foloseste praf de copt.
Asadar: mixam ouale (albus+galbenus) cu un praf de sare si cu zaharul pana isi schimba culoarea aproximativ 25-30 de minute nu mai putin.

Tinand cont ca eu am folosit cacao pentru blat am redus cantitatea de faina. Am amestecat faina cu cacaoa si am cernut putin cate putin in compozitia cu ou.

Turnam totul intr-o forma clasica de tarta cu diametrul de 26 cm si bagam in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la 170 grade Celsius(nu deschidem deloc cuptorul in timpul coacerii).

Eu am ales o branza dulce cu 0% grasime in care am incorporat 2 oua si esenta de vanilie, branza a fost bine scursa si data printr-o sita sa devina mai fina. Scoatem blatul din cuptor, il lasam 10 minute sa respire si punem peste compozitia de branza bagand din nou tava la cuptor (pe treapta de sus pentru inca 15 minute la 150 grade Celsius). Toppingul de visine a fost de fapt doar o dulceata fina.

πŸ™‚ πŸ˜€ πŸ˜›

2 thoughts on “Cheesecake cu Visine

  1. Am luat aceasta reteta acum cateva zile de pe siteul tau iar astazi am reusit sa o gatesc si pot sa spun ca a iesit demential de buna πŸ˜€ Mersi pentru idee si am sa mai incerc si alte retete de pe siteul tau. O zi frumoasa!

Leave a Reply to Home Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *