Cotletul de Porc cu Cimbrul

Cotletul de Porc cu Cimbrul

Cautand prin cutia mea de condimente am gasit cateva fire de cimbru si am zis sa le amestec cu putin otet balsamic, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Astfel, am obtinut marinada perfecta pentru Cotletul de Porc fara os.

Cotletul a fost fasonat si legat cu ata alimentara, ca in imaginea de mai sus, pentru a evita uscarea acestuia si pierderea aromelor in timpul procesului de gatire. Dupa ce l-am lasat la marinat cel putin o ora, am incins o tigaie de teflon stopita cu putin ulei in care am prajit cotletul cam 4 minute pe fiecare parte, intorcandu-l o singura data.

Am lasat sa se odihneasca 10 minute carnea pe un pat de orez si morcov, dupa care papilele gustative au intrat in delir! πŸ˜› πŸ™‚ πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *