Cupcake cu Vanilie si Frosting de Ciocolata Alba

cupcake

Cupcake cu Vanilie si Frosting de Ciocolata Alba

Ingrediente aluat Cupcake:
2 oua
1 pachet de unt
1 cana zahar
1 cana lapte
2 cani faina
1 plic praf de copt
coaja rasa de la o lamaie
150g fructe de goji
1 lingurita esenta de vanilie

Ingrediente frosting Cupcake:
200g crema de branza
200g ciocolata alba

Mod de lucru:

1. untul trebuie sa fie scos din frigider cu 30 de minute inainte de a ne apuca de prerarare,
2. frecam untul cu zaharul pana se formeaza o compozitie cremoasa,
3. adaugam pe rand ouale si laptele,
4. adaugam vanilia si coaja de lamaie,
5. cernem faina impreuna cu praful de copt peste compozitie si amestecam cu simt de raspundere se nu se formeze cocoloasa,
6. adaugam fructe de goji,
7. turnam compozitia in forme speciale pentru briose si le bagam in cuptorul bine incins pentru 20 de minute la foc mediu,
8. topim ciocolata in cuptorul cu microunde si o amestecam cu crema de branza, (incorporam ciocolata dupa ce se raceste)
9. lasam sa se raceasca si montam cupcakes-urile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *