Pulpe de Pui in stil Italian

pui in stil italian

Pui in stil Italian

Este usor sa prepari un Pui in stil Italian daca nimeresti combinatia perfecta de ierburi/condimete, mai jos va rog sa regasiti amestecul perfect (din punctul meu de vedere) pentru Pulpe de Pui.

Am inceput prin a prepara crusta de condimente : 2 lingurite de patrunjel uscat, 2 lingurite de ceapa uscata, jumatate de lingurita de oregano, 1 lingurita de busuioc uscat, 1 jumatate de lingurita de cimbru, 1 lingurita de samanta de telina, jumatate de lingurita de praf de usturoi, un varf de cutit piper negru, 3 linguri ulei de masline.
Mixam toate condimentele, adaugam uleiul de masline si tapetam puiul pe toata suprafata. Foarte important este sa lasam puiul in baitul de mirodenii, cel putin 30 minute.
Asezam pulpele intr-o tava si le bagam la cuptor pentru 40 de minute, eu am adaugat si o jumatate de cana de apa.
Amestecul de ierburi este suficient pentru 3 pulpe de pui.

πŸ™‚ πŸ˜› πŸ˜€ πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *