Sandwich lacto vegetaria

Sandwich lacto vegetaria

Sandwich lacto vegetaria

Te uiți la tine că ești cât porcul? Ai ajuns să nu mai încapi în oglindă? Dacă ai răspuns cu DA poți să te lași de fast-food și să încerci acest Sandwich lacto vegetaria.

Ingrediente:

– chiflă;
– unt;
– sfeclă roșie coaptă;
– morcov copt;
– roșii cherry;
– cașcaval afumat;
– brânza de burduf;
– cimbru, sare, piper, mărar, tarhon.

Ingrediente sos:

– muștar;
– ulei de măsline;
– reducție de oțet balsamic.

Mod de preparare:

Punem chifla într-un toaster, amestecăm toate condimentele cu untul iar brânza de burduf o frecam cu puţin mărar.
Sosul de muștar se obține prin combinarea celor trei ingrediente: uleiu de măsline, muștarul și reducția de oțet.
Foarte important! Prăjitul chiflei trebuie să se sincronizeze cu prepararea sosului și aromatizarea untului, aceste două ingrediente se întind cât pâinea este caldă.

burger vegetarian

Montarea unui Sandwich lacto vegetaria:

Tartinăm chifla cu unt și sos, așezăm sfecla, întindem bucata de brânza de burduf, fixăm rondelele de morcov și ne uităm ce ne-a mai rămas pe masa :), da, punem felia de cașcaval și roșiile cherry. Finalizăm preparatul prin introducerea lui într-un cuptor bine încins pentru cinci minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *